ghaazaB

مطالب آموزشی پزشکی

ghaazaB

مطالب آموزشی پزشکی

  • ۰
  • ۰

منابع ویتامین B2

1-گوشت گاو
گوشت گاو مانند همه گوشت ها منبع خوبی از ریبوفلاوین است. 85 گرم استیک تندیلین کبابی 24 درصد از ارزش روزانه (DV) ویتامین B را تأمین می کند. با این حال گوشت جگر گاو حتی یک گزینه بهتر است، زیرا 85 گرم گوشت جگر ۱۷۱ درصد از ارزش روزانه ریبوفلاوین را تأمین می کند.

2- جوجه
گوشت تیره مرغ (پاها) حاوی ریبوفلاوین بیش تری نسبت به سینه مرغ است. اگر 85 گرم گوشت تیره مرغ پخته شده میل کنید، حدود 11 درصد DV ویتامین B خود را دریافت می کنید. از طرف دیگر، 85 گرم گوشت سینه مرغ پخته شده 6 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ریبوفلاوین دارد.

3- ماهی سالمون
در 85 گرم ماهی سالمون صورتی، 12 درصد از نیاز روزانه ریبوفلاوین دریافت خواهید کرد. این نوع ماهی روغنی همچنین به غذاهای پر از ویتامین B3 تعلق دارد. علاوه بر این منبع عالی ویتامین های B1، B5،B6 و B12 است.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....

  • ۹۹/۰۲/۰۷
  • رها کریمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی